Huis verhuren expats Amstelveen

Huis verhuren expats Amstelveen? U bent aan het juiste adres bij de specialist Expats Amstelveen! Door onze ruime ervaring op de lokale woningmarkt met zowel bedrijven als particulieren kunnen wij u van professioneel advies voorzien en weten wij hoe úw woning het snelste verhuurd.

Huis verhuren expats Amstelveen: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf uit het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare werknemers die in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract (1 tot 3 jaar) zoeken expats een tijdelijke huurwoning. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan!

Huis verhuren expats Amstelveen: Onze Werkwijze

Expats Amstelveen heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Daarnaast zetten wij uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Zo streven wij om uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook zorgen wij o.a. voor een waterdicht contract en doen wij de initiële inspectie van de woning.

Huis verhuren expats Amstelveen via Expats Amstelveen? Bel naar 020-2258609 of vul het formulier in op onze website!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close