Expats Amstelveen

Wilt u meer informatie over expats Amstelveen? Kies voor Expats Amstelveen! Wij zijn een verhuurmakelaar gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Door onze ruime ervaring op de lokale markt weten wij precies hoe úw woning het snelste wordt verhuurd. Daarnaast hebben wij connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders die op zoek zijn naar huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn woningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Door het tijdelijke arbeidscontract van expats, vaak 1 tot 3 jaar, zoeken zij tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan!

Expats Amstelveen: Onze werkwijze

Expats Amstelveen zorgt voor optimale online marketing van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Deze potentiële huurder wordt gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast verzorgen wij een initiële inspectie van uw woning, de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Ook kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning, wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer.

Wilt u meer informatie over expats Amstelveen bij verhuurmakelaar Expats Amstelveen? Neem contact op via info@expatsamstelveen.nl of bel 020-2258609. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close